Pristatymas

Nemokamas prekių pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 2000,00 EUR. Į parduotuvę

Saulės elektrinės įrengimas Šiauliuose

Saulės elektrinės įrengimas Šiauliuose

Jau įrengėme tūkstančius saulės elektrinių visoje Lietuvoje. Esame įrengę ne vieną jėgainę ir turime daug patenkintų klientų Šiauliuose. Esame pasiruošę pasiūlyti Jums ne tik kokybišką, bet ir gerą saulės jėgainės kainą, kuri atitiks Jūsų lūkesčius.

Sužinokite kainą
  • Operatyvus įrengimas Šiauliuose ar Šiaulių rajone
  • Konkurencinga kaina
  • Atsipirks per 3-7 metus

Įrengsime Jūsų saulės elektrinę Šiauliuose

Saulės elektrinės montavimas Šiauliuose – garantuojame, kad mūsų įrengtos saulės elektrinės tarnaus jums daugelį metų. Naudojame tik sertifikuotų gamintojų įrangą, atitinkančią visus saugumo standartus. Turime savo elektrinių aptarnavimo komandą, tad kilus gedimui, mūsų specialistai greitai atvyksta ir pašalina problemą. Per daugelį metų įrengėme daugiau nei 15 MW galios elektrinių ir įgyvendinome daugybę unikalių bei sudėtingų projektų.

Antžeminės saulės elektrinės įrengimas Šiauliuose
Sertifikuota, A klasės įranga

Top gamintojų įranga

Solet saulės moduliams (baterijoms) standartiškai suteikiama 12-20 metų produkto garantija ir ne mažesnė nei 90%/80% po 10/25 metų efektyvumo garantija.

Keitikliams 5 – 15 metų garantija, konstrukcijoms – 10-15 metų garantija, darbams – 5 metų garantija.

Pagrindiniai skirtumai tarp šių modulių yra tai, kad įprastinė polikristalinių modulių spalva mėlyna, taip pat paprastesnė gamybos technologija ir dėl to yra pigesni. Monokristalinių modulių spalva juoda (kartais mėlyno, tolygaus atspalvio), dėl sudėtingesnės gamybos technologijos yra kiek brangesni, tačiau jų naudingumo koeficientas yra didesnis lyginant su polikristaliniais moduliais.

Renkantis saulės modulius svarbu atkreipti dėmesį į numatytą saulės jėgainės plotą, kokios galios saulės elektrinę norima statyti bei finansinius išteklius.

Mes rekomenduojame rinktis monokristalinius modulius, siekiant maksimalios metinės gamybos. Kuomet paviršiaus plotas nėra ribojantis veiksnys rekomenduojame polikristalinius modulius dėl jų esamos mažesnės kainos. Verta paminėti, kad polikristalinių modulių gamyba šiuo metu – ribota. Šie moduliai yra gaminami labai mažomis apimtimis.

Jūsų patikimas partneris

Kodėl verta rinktis Solet?

Ilgametė patirtis

Dirbame nuo 2011 m. ir esame įrengę daugiau nei 15 MW galios elektrinių ir sėkmingai įgyvendinome daugybę unikalių, sudėtingų projektų. Turime 13+ metų patirtį - kokybė ir profesionalumas yra esminės mūsų vertybės.

Saulės jėgainė iš vienų rankų

Saulės elektrinės įrengimas Šiauliuose - kaina bus užfiksuota ir nebus keičiama. Jei dėl mūsų klaidos atsiras netikslumų projekte, prisiimsime atsakomybę ir padengsime visas nenumatytas išlaidas.

Galimybė atsiskaityti išsimokėtinai

Suteiksime lanksčias mokėjimo sąlygas. Pirkite saulės jėgainę išsimokėtinai ir įdarbinkite savo pinigus jau dabar!

Solet apdovanojimai

Pagal finansinių rodiklių vertinimą - TOP įmonė. Metų gaminio apdovanojimai.

Saulės jėgainės įrengimas Šiauliuose ant sodo namo bituminės dangos stogo

Kokią įrangą rinktis?

garantuojame-gamyba-01

Galios keitikliai (inverteriai)

Daugybė gamintojų, tačiau kurį pasirinkti? Mes rekomenduojame SolaX galios keitiklius dėl pažangių technologijų, kokybės ir kainos.

montavimas-ant-zemes

Saulės modulių garantija

Standartinė rinkos garantija yra 12 metų, tačiau dalis gamintojų siūlo ženkliai ilgesnes produkto garantijas. Siūlome rinktis produktą su ilgesne garantija.

fiksuota-kaina-01

Gamintojas

Atkreipkite dėmesį į saulės modulio gamintoją. Ar tai patikimas gamintojas? Kiek laiko šis jau gamina produkciją? Kas nurodyta garantinėse sąlygose?

Saulės jėgainės įrengimas Šiauliuose ant skardinio stogo
Saulės jėgainės įrengimas Šiauliuose ant skardinio stogo
Su parama dar pigiau

Pagalba pildant paramos dokumentus

Savo klientams padedame susitvarkyti APVA paramos dokumentus:

  • Konsultuojame telefonu
  • Konsultuojame vaizdo skambučio metu
  • Konsultuojame gyvai, mūsų ofise.

Prašymas paramai gauti, taip pat prašymas išmokėti subsidiją yra teikiamas APVIS platformoje.

13
Metų patirtis
5,000+
Patenkintų klientų
Top
Sertifikuoti gamintojai
Solet patenkinti klientai

Mūsų įrengtos saulės elektrinės Šiauliuose

10 kW jėgainės montavimas

Sumontuota jėgainė ant gyvenamojo namo stogo Šiauliuose, galia 10 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: Solet 300W (33 vnt.) saulės moduliai su 12 metų produkto garantija ir net 25 metų linijine produkto efektyvumo garantija, SolarEdge SE9K galios keitiklis su integruota Wifi stebėsena, montavimo konstrukcija ranila.

 

10 kW elektrinė ant vasarnamio

Sumontuota jėgainė ant vasarnamio stogo Šiauliuose, galia 10 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: Solet 15W (30 vnt.) saulės moduliai su 12 metų produkto garantija ir net 25 metų linijine produkto efektyvumo garantija, ABB PVI-10.0-TL-OUTD-FS galios keitiklis su integruota Wifi stebėsena, montavimo konstrukcija skardai.

 

7 kW saulės elektrinė ant stogo

Sumontuota elektrinė ant stogo Šiauliuose, galia 7 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: Solet 330W (22 vnt.) saulės moduliai su 12 metų produkto garantija ir net 25 metų linijine produkto efektyvumo garantija, ABB TRIO-7.5-TL-OUTD-S galios keitiklis su integruota Wifi stebėsena, montavimo konstrukcija skardai.

Visi įgyvendinti projektai

Saulės jėgainės įrengimas Šiauliuose ant rudo stogo
Saulės jėgainės įrengimas Šiauliuose ant raudono stogo
DUK

Dažniausiai užduodami klausimai

Taip, Šiauliuose galite įsirengti hibridinę saulės elektrinę su baterijomis, leidžiančią kaupti perteklinę energiją ir ją naudoti vėliau, kai saulės energijos nėra.

Taip, Šiauliuose galima pasinaudoti valstybės subsidija saulės elektrinės įrengimui, kuri padės sumažinti pradines investicijas ir pagreitins jūsų investicijos atsiperkamumą.

Saulės elektrinės efektyvumą Šiauliuose lemia modulių orientacija, stogo kampas, šešėliai ir pasirinkta įranga. Taisyklingas projektavimas užtikrina maksimalią energijos gamybą.

Taip, jei neturite tinkamo stogo ploto, galite įrengti saulės elektrinę ant žemės sklypo Šiauliuose, pasirinkdami optimalią vietą ir modulių išdėstymą, kad pasiektumėte maksimalų efektyvumą.

Žiūrėti visus

Turite klausimų?

Susisiekite

Nemokama konsultacijaSusisiekime dabar!