Pristatymas

Nemokamas prekių pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 2000,00 EUR. Į parduotuvę

10 kw antzemine elektrine Alytuje

10 kW jėgainės montavimas Alytuje

  • 310W galios saulės moduliai
  • ABB 10 kW galios keitiklis
  • Alytus

Sumontuota saulės elektrinė ant žemės sklypo Alytuje, saulės jėgainės galia 10 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: Solet 310W (32 vnt.) su 12 metų produkto garantija ir net 25 metų linijine produkto efektyvumo garantija, ABB PVI-10.0-TL-OUTD-FS galios keitiklis su integruota Wifi stebėsena, montavimo konstrukcija skirta antžeminei elektrinei.

Saulės moduliai Solet pasižymi ilgu garantiniu laikotarpiu, aukštu efektyvumu ir puikia kokybe. 9 Busbar, pusinių celių technologijos dėka, šis modulis gali pasiekti didesnę galią ir efektyvumą. Moduliai yra visiškai atsparūs atšiaurioms klimato sąlygoms. Saulės elektrinės pagaminta elektros energija bus skirta gaminančio vartotojo elektros energijos poreikio tenkinimui.

Projektas gavo Aplinkos projektų valdymo agentūros (APVA) paramą įsirengti saulės elektrinę.

Sumontuoti SOLET 310W fotovoltiniai saulės moduliai yra tinkamas pasirinkimas tiek verslo projektams, tiek gyvenamųjų namų saulės elektrinėms. “Solet” prekės ženklas jau 10 metų saulės modulių rinkoje, kiekvienas modulis yra tik aukščiausios A klasės. Pažangi technologija, konkurencinga kaina, didelė galia ir efektyvumas padaro šiuos saulės modulius itin patrauklius. Patartina pasikonsultuoti su specialistais ar gamintoju dėl konkrečių saulės modulio naudojimo galimybių ir sąlygų jūsų projektui.

Taip pat skaitykite

7 kW projektas ant stogo Šiauliuose

Sumontuota elektrinė ant stogo Šiauliuose, galia 7 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: Solet 330W (22 vnt.) saulės moduliai su…

Daugiau

Mus rekomenduoja

Skaityti
solet atsiliepimai