Pristatymas

Nemokamas prekių pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 2000,00 EUR. Į parduotuvę

blank

Saulės elektrinės įrengimas Marijampolėje

Jau įrengėme tūkstančius saulės elektrinių visoje Lietuvoje. Esame įrengę ne vieną jėgainę ir turime daug patenkintų klientų Marijampolėje. Esame pasiruošę pasiūlyti Jums ne tik kokybišką, bet ir gerą saulės jėgainės kainą, kuri atitiks Jūsų lūkesčius.

Sužinokite kainą
  • Operatyvus įrengimas Marijampolėje ar Marijampolės rajone
  • Konkurencinga kaina
  • Atsipirks per 3-7 metus

Svarstote apie saulės elektrinę Marijampolėje?

Saulės elektrinės montavimas Marijampolėje – garantuojame, kad mūsų įrengtos saulės elektrinės tarnaus jums daugelį metų. Naudojame tik sertifikuotų gamintojų įrangą, atitinkančią visus saugumo standartus. Turime savo elektrinių aptarnavimo komandą, tad kilus gedimui, mūsų specialistai greitai atvyksta ir pašalina problemą. Per daugelį metų įrengėme daugiau nei 15 MW galios elektrinių ir įgyvendinome daugybę unikalių bei sudėtingų projektų.

saules elektrines kaina 2023
Sertifikuota, A klasės įranga

Top gamintojų įranga

Solet saulės moduliams (baterijoms) standartiškai suteikiama 12-20 metų produkto garantija ir ne mažesnė nei 90%/80% po 10/25 metų efektyvumo garantija.

Keitikliams 5 – 15 metų garantija, konstrukcijoms – 10-15 metų garantija, darbams – 5 metų garantija.

Pagrindiniai skirtumai tarp šių modulių yra tai, kad įprastinė polikristalinių modulių spalva mėlyna, taip pat paprastesnė gamybos technologija ir dėl to yra pigesni. Monokristalinių modulių spalva juoda (kartais mėlyno, tolygaus atspalvio), dėl sudėtingesnės gamybos technologijos yra kiek brangesni, tačiau jų naudingumo koeficientas yra didesnis lyginant su polikristaliniais moduliais.

Renkantis saulės modulius svarbu atkreipti dėmesį į numatytą saulės jėgainės plotą, kokios galios saulės elektrinę norima statyti bei finansinius išteklius.

Mes rekomenduojame rinktis monokristalinius modulius, siekiant maksimalios metinės gamybos. Kuomet paviršiaus plotas nėra ribojantis veiksnys rekomenduojame polikristalinius modulius dėl jų esamos mažesnės kainos. Verta paminėti, kad polikristalinių modulių gamyba šiuo metu – ribota. Šie moduliai yra gaminami labai mažomis apimtimis.

Jūsų patikimas partneris

Kodėl verta rinktis Solet?

Ilgametė patirtis

Dirbame nuo 2011 m. ir esame įrengę daugiau nei 15 MW galios elektrinių ir sėkmingai įgyvendinome daugybę unikalių, sudėtingų projektų. Turime 13+ metų patirtį - kokybė ir profesionalumas yra esminės mūsų vertybės.

Saulės jėgainė iš vienų rankų

Saulės elektrinės įrengimas Marijampolėje - kaina bus užfiksuota ir nebus keičiama. Jei dėl mūsų klaidos atsiras netikslumų projekte, prisiimsime atsakomybę ir padengsime visas nenumatytas išlaidas.

Galimybė atsiskaityti išsimokėtinai

Suteiksime lanksčias mokėjimo sąlygas. Pirkite saulės jėgainę išsimokėtinai ir įdarbinkite savo pinigus jau dabar!

Solet apdovanojimai

Pagal finansinių rodiklių vertinimą - TOP įmonė. Metų gaminio apdovanojimai.

Saulės elektrinės įrengimas Vilniuje

Kokią įrangą rinktis?

garantuojame-gamyba-01

Galios keitikliai (inverteriai)

Daugybė gamintojų, tačiau kurį pasirinkti? Mes rekomenduojame SolaX galios keitiklius dėl pažangių technologijų, kokybės ir kainos.

montavimas-ant-zemes

Saulės modulių garantija

Standartinė rinkos garantija yra 12 metų, tačiau dalis gamintojų siūlo ženkliai ilgesnes produkto garantijas. Siūlome rinktis produktą su ilgesne garantija.

fiksuota-kaina-01

Gamintojas

Atkreipkite dėmesį į saulės modulio gamintoją. Ar tai patikimas gamintojas? Kiek laiko šis jau gamina produkciją? Kas nurodyta garantinėse sąlygose?

saulės elektrinės montavimas ant čerpinio stogo
saulės elektrinės montavimas ant čerpinio stogo
Su parama dar pigiau

Pagalba pildant paramos dokumentus

Savo klientams padedame susitvarkyti APVA paramos dokumentus:

  • Konsultuojame telefonu
  • Konsultuojame vaizdo skambučio metu
  • Konsultuojame gyvai, mūsų ofise.

Prašymas paramai gauti, taip pat prašymas išmokėti subsidiją yra teikiamas APVIS platformoje.

13
Metų patirtis
5,000+
Patenkintų klientų
Top
Sertifikuoti gamintojai
Solet patenkinti klientai

Mūsų įrengtos saulės elektrinės Marijampolėje

12 kW jėgainė ant žemės ir stogo

Įgyvendintas įdomus projektas ant žemės sklypo bei ant stogo Marijampolės rajone, elektrinės galia 12 kW. Projektas susideda iš 18 saulės modulių ant stogo bei 6 modulių ant žemės tame pačiame sklype. Toks sprendimas buvo priimtas dėl maksimalaus efektyvumo išvystymo. Projekto įrengimui buvo panaudota: 24vnt. saulės moduliai TRINASOLAR VERTEX TSM-DE18M(II) 510 W (BF) su 12 metų produkto garantija ir net 30 metų linijine produkto efektyvumo garantija. Šiam objektui buvo panaudotas SolaX X3-Hybrid-10.0-D G4 hibridinis galios keitiklis su perspektyva ateityje turėti hibridinę saulės elektrinė su akumuliatoriais.

 

4 kW projektas ant stogo

Įgyvendintas projektas Marijampolės rajone, elektrinės galia 4 kW. Projekto įrengimui buvo panaudota: 16vnt. saulės moduliai Solet P60.0 270W su 12 metų produkto garantija ir net 30 metų linijine produkto efektyvumo garantija. Šiam objektui buvo panaudotas SolarEdge SE5k galios keitiklis. SolarEdge inverteris turi integruotą Wifi stebėseną, projektui buvo panaudota montavimo konstrukcija bei kitos reikalingos medžiagos montavimo konstrukcijai ant šiferinio stogo.

 

3 kW elektrinė ant stogo

Įgyvendintas projektas Marijampolės rajone, elektrinės galia 3 kW. Projekto įrengimui buvo panaudota: 10vnt. saulės moduliai Longi Solar LR6-60HPH-320 su 12 metų produkto garantija ir net 25 metų linijine produkto efektyvumo garantija. Šiam objektui buvo panaudotas ABB UNO-DM-3.0-TL-PLUS 3 kW galios keitiklis.

Visi įgyvendinti projektai

Saulės elektrinės įrengimas Vilniuje ant stogo aeronamai
blank
DUK

Dažniausiai užduodami klausimai

Renkantis saulės elektrinės galingumą Marijampolėje, svarbu įvertinti savo namų ūkio energijos poreikius, stogo plotą ir orientaciją. Rekomenduojama pasikonsultuoti su mūsų specialistais, kurie padės nustatyti optimalų galingumą.

Taip, saulės elektrinės montavimas Marijampolėje gali padidinti jūsų namo vertę, nes tokie namai yra energetiškai efektyvesni ir turi mažesnes eksploatacijos išlaidas, todėl jie tampa patrauklesni pirkėjams.

Taip, jei jūsų sklype nėra tinkamo stogo ploto arba norite įrengti didesnės galios sistemą, saulės elektrinę galima įrengti ant žemės. Tai leidžia lanksčiau pasirinkti modulių orientaciją ir išnaudoti saulės energiją efektyviausiai.

Taip, nors saulės elektrinės veiksmingumas žiemą sumažėja dėl trumpesnių dienų ir dažniau debesuoto dangaus, Marijampolėje saulės elektrinė vis tiek veikia visus metus, o vasarą sukaupta energija gali kompensuoti žiemos mėnesius.

Žiūrėti visus

Turite klausimų?

Susisiekite

Nemokama konsultacijaSusisiekime dabar!