Pristatymas

Nemokamas prekių pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 2000,00 EUR. Į parduotuvę

Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje ant raudonų plytų stogo

Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje

Specializuojamės saulės elektrinių įrengime, Klaipėdoje ir aplinkiniuose miesteliuose esame įrengę ne vieną saulės jėgainę. Siūlome Jums konkurencingas kainas ir patikimą darbų bei įrangos kokybę.

Sužinokite kainą
  • Operatyvus įrengimas Klaipėdoje ar Klaipėdos rajone
  • Konkurencinga kaina
  • Atsipirks per 3-7 metus

Saulės elektrinių įrengimas Klaipėdoje – greitai ir kokybiškai

Duodame pažadą – mūsų įrengtomis saulės elektrinėmis naudositės itin ilgai. Naudojame tik sertifikuotų gamintojų įrangą atitinakčią visus saugumo standartus. Turime savo elektrinių servisą, todėl iškilus gedimui mūsų specialistai atvažiuoja ir sutvarko iškilusi trukdį. Įrengėme daugiau nei 15 MW galios elektrinių, įgyvendiname unikalius, sudėtingus projektus. Sukaupėme jau 13+ metų patirtį, kuri mums leidžia Jums pasakyti, kad kokybė ir profesionalumas – tai apie mus.

Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje ant raudono stogo
Sertifikuota, A klasės įranga

Top gamintojų įranga

Solet saulės moduliams (baterijoms) standartiškai suteikiama 12-20 metų produkto garantija ir ne mažesnė nei 90%/80% po 10/25 metų efektyvumo garantija.

Keitikliams 5 – 15 metų garantija, konstrukcijoms – 10-15 metų garantija, darbams – 5 metų garantija.

Pagrindiniai skirtumai tarp šių modulių yra tai, kad įprastinė polikristalinių modulių spalva mėlyna, taip pat paprastesnė gamybos technologija ir dėl to yra pigesni. Monokristalinių modulių spalva juoda (kartais mėlyno, tolygaus atspalvio), dėl sudėtingesnės gamybos technologijos yra kiek brangesni, tačiau jų naudingumo koeficientas yra didesnis lyginant su polikristaliniais moduliais.

Renkantis saulės modulius svarbu atkreipti dėmesį į numatytą saulės jėgainės plotą, kokios galios saulės elektrinę norima statyti bei finansinius išteklius.

Mes rekomenduojame rinktis monokristalinius modulius, siekiant maksimalios metinės gamybos. Kuomet paviršiaus plotas nėra ribojantis veiksnys rekomenduojame polikristalinius modulius dėl jų esamos mažesnės kainos. Verta paminėti, kad polikristalinių modulių gamyba šiuo metu – ribota. Šie moduliai yra gaminami labai mažomis apimtimis.

Jūsų patikimas partneris

Kodėl verta rinktis Solet?

Ilgametė patirtis

Įgyvendinome elektrinių projektus, kurių bendra galia viršija 15 MW, ir sėkmingai įvykdėme daugybę unikalių bei sudėtingų projektų. Jei ieškote patikimo rangovo, kuris darbus atlieka greitai ir kokybiškai, rinkitės mūsų paslaugą - saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje.

Saulės jėgainė iš vienų rankų

Saulės elektrinės montavimas Klaipėdoje - kaina, nustatyta po sutarties pasirašymo, liks nepakitusi. Jei projekte pasitaikys netikslumų, dėl kurių kiltų papildomos išlaidos, mes prisiimsime atsakomybę ir padengsime visas nenumatytas išlaidas, atsiradusias dėl mūsų klaidų.

Galimybė atsiskaityti išsimokėtinai

Suteiksime lanksčias mokėjimo sąlygas. Pirkite saulės jėgainę išsimokėtinai ir įdarbinkite savo pinigus jau dabar!

Solet apdovanojimai

Pagal finansinių rodiklių vertinimą - TOP įmonė. Metų gaminio apdovanojimai.

Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje ant skardinio stogo

Kokią įrangą rinktis?

garantuojame-gamyba-01

Galios keitikliai (inverteriai)

Tiek daug gamintojų, bet kaip išsirinkti tinkamiausią? Mes siūlome rinktis SolaX galios keitiklius dėl jų pažangios technologijos, patikimos kokybės ir palankios kainos.

montavimas-ant-zemes

Saulės modulių garantija

Nors standartinė rinkos garantija yra 12 metų, kai kurie gamintojai suteikia žymiai ilgesnes garantijas savo produktams. Rekomenduojame pasirinkti produktą, kuriam suteikiama ilgesnė garantija.

fiksuota-kaina-01

Gamintojas

Pasidomėkite saulės modulių gamintoju: ar jis yra patikimas? Kiek laiko veikia rinkoje? Kokiomis garantinėmis sąlygomis jis užtikrina savo produktų kokybę?

Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje ant stogo
Saulės elektrinės įrengimas Klaipėdoje ant stogo
Su parama dar pigiau

Pagalba pildant paramos dokumentus

Savo klientams padedame susitvarkyti APVA paramos dokumentus:

  • Konsultuojame telefonu
  • Konsultuojame vaizdo skambučio metu
  • Konsultuojame gyvai, mūsų ofise.

Prašymas paramai gauti, taip pat prašymas išmokėti subsidiją yra teikiamas APVIS platformoje.

13
Metų patirtis
5,000+
Patenkintų klientų
Top
Sertifikuoti gamintojai
Solet patenkinti klientai

Mūsų įrengtos saulės elektrinės Klaipėdoje

12 kW saulės elektrinė ant stogo

Įrengta ant gyvenamojo namo stogo, sumontuota ant šiferio, elektrinės galia 12 kW. Jėgainei įrengti panaudota: Solet380MH3-60 WF saulės moduliai (32 vnt.), Solax X3-12.0P-T-D PRO inverteris su Wifi stebėsena, konstrukcijos skirtos montuoti ant šiferinio stogo dangos bei kitos reikalingos medžiagos.

 

10 kW projektas ant individualaus namo

Sumontuota ant privataus namo stogo, nominali saulės elektrinės galia 10 kW. Panaudoti Solet 335W DMH2-60 stiklas-stiklas saulės moduliai (30 vnt.), Huawei SUN 2000-10KTL – M1 inverteris, kuriame integruota Wifi stebėsenos sistema, konstrukcijos bei kitos įrengimui reikalingos medžiagos (kabeliai, jungtys ir kt.).

 

10 kW elektrinė pajūryje

Įrengta saulės elektrinė ant privataus namo stogo, Normantų kaime. Įrengimui buvo panaudota Solet monokristalinis modulis M60.6 315W BF (32 vnt.), Victron MultiPlus-II 24/3000/70-32 230V keitiklis (3 vnt.), LiFePO4 Battery 12,8V/200 Ah Smart (6 vnt.) ir kitos montavimui reikalingos medžiagos.

Visi įgyvendinti projektai

Saulės jėgainės įrengimas Klaipėdoje ant stogo
Saulės jėgainės įrengimas Klaipėdoje ant stogo
DUK

Dažniausiai užduodami klausimai

Taip, saulės elektrinės yra suprojektuotos atlaikyti stiprius vėjus, kurie būdingi Klaipėdos regionui. Svarbu užtikrinti, kad montavimo darbai būtų atliekami profesionaliai, naudojant patikimas tvirtinimo sistemas.

Vidutiniškai saulės elektrinė šiame regione gali pagaminti apie 900-1000 kWh energijos iš 1 kW įrengtos galios per metus. Tikslus kiekis priklauso nuo elektrinės vietos, orientacijos ir montavimo kokybės.

Klaipėdoje, kaip ir visoje Lietuvoje, galioja bendri reikalavimai saulės elektrinių įrengimui. Tačiau dėl regiono specifinių klimato sąlygų (vėjas, drėgmė) reikia pasirinkti paikimą rangovą, kuris taisiklingai ir kokybiškai sumontuotų elektrinės konstrukciją, kad ateityje nekiltų nesklandumų.

Taip, įsirengus saulės elektrinę Klaipėdoje, galite reikšmingai sumažinti savo elektros sąskaitas. Saulės jėgainės gaminama energija gali padengti didelę dalį arba visą namų ūkio energijos poreikį, sumažinant priklausomybę nuo elektros tiekėjų.

Žiūrėti visus

Turite klausimų?

Susisiekite

Nemokama konsultacijaSusisiekime dabar!