Akcija

Huawei SUN2000-12KTL-M5 keitiklis

Turime sandėlyje | Tinklo keitiklis

Trifazis 12 kW Huawei galios keitiklis, pasižymintis aukštu 98.4% efektyvumu, dviejų MPPT įėjimų technologija ir išmaniu nuotoliniu valdymu. Šis inverteris yra  kompaktiškas ir lengvai montuojamas, dėl pažangių technologijų ir kokybiško surinkimo, tai yra patikimas ir efektyvus sprendimas Jūsų saulės elektrinei.

Efektyvumas 98.4%

Garantija 10 metų

1,834.00 1,814.00  su PVM

Siųsti užklausą
Turime sandėlyje

Huawei SUN2000-12KTL-M5 galios keitiklis

Tai pažangus trifazis galios keitiklis, sukurtas optimizuoti saulės energijos gamybą ir padidinti efektyvumą tiek mažoms, tiek vidutinio dydžio komercinėms ir gyvenamosioms saulės elektrinių sistemoms. Šis modelis, priklausantis Huawei „FusionSolar“ serijai, pasižymi aukštos kokybės konstrukcija, moderniomis funkcijomis ir dideliu patikimumu.

Pagrindinės funkcijos

  1. Didelis efektyvumas. Inverteris pasižymi aukštu 98.4% efektyvumu, kas leidžia maksimaliai išnaudoti saulės modulių generuojamą energiją.
  2. Dviejų MPPT įvestys. Tai leidžia optimizuoti energijos gamybą iš skirtingų saulės modulių eilių, padidinant bendrą jėgainės efektyvumą.
  3. Aukšto IP lygio apsauga. IP66 apsaugos klasė užtikrina, kad inverteris būtų atsparus dulkėms ir vandeniui, todėl jis tinka naudoti įvairiomis aplinkos sąlygomis.
  4. Išmanusis stebėjimas ir valdymas. Inverteris turi integruotą WLAN ir Ethernet ryšį, kuris leidžia nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti saulės energijos sistemą per “Huawei FusionSolar Smart PV Management System”.
  5. Integruotas skaitiklis. Tai leidžia tiksliai matuoti pagamintą ir suvartotą energiją bei lengvai stebėti energijos balansą.
  6. Apsauga nuo viršįtampių. Įmontuota apsauga nuo viršįtampių (SPD) DC ir AC pusėse apsaugo sistemą nuo elektros tinklo sutrikimų.

Montavimas ir priežiūra

  • Paprastas montavimas. Dėl kompaktiško dizaino ir nedidelio (21 kg) svorio, inverteris yra lengvai montuojamas.
  • Kokybiškos medžiagos. Aukštos kokybės medžiagos ir pažangios, patikrintos funkcijos užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir mažas priežiūros sąnaudas.

Nauda ir privalumai

  • Aukštas efektyvumas. Su aukšto efektyvumo MPPT technologija ir minimaliomis energijos praradimo sąlygomis, vartotojai gali maksimaliai išnaudoti sukauptą saulės energiją.
  • Patikimumas ir ilgaamžiškumas. Huawei technologijų lyderystė užtikrina, kad šis inverteris yra patikimas ir ilgaamžis pasirinkimas bet kokiai saulės elektrinės sistemai.
  • Išmanus valdymas. Galimybė stebėti ir valdyti visą saulės elektrinę nuotoliniu būdu suteikia daugiau kontrolės ir padeda optimizuoti sugeneruotos elektros energijos sunaudojimą.

Huawei SUN2000-12KTL-M5 inverteris yra idealus sprendimas tiek komercinėms, tiek gyvenamosioms saulės elektrinių sistemoms, siūlantis aukštą efektyvumą, patikimumą ir išmanias funkcijas. Šis inverteris geba prisitaikyti prie įvairių aplinkos sąlygų, dėl savo nedidelio svorio yra lengvas montuojamas ir yra surinktas iš aukštos kokybės medžiagų.

Garantija120 mėn.

Techniniai duomenys

Svoris21.00 kg
Gamintojo prekės modelio pavadinimasSUN2000-12KTL-M5
FazėsTrifazis
MPPT skaičius2
Naudingumo koeficientas98.4 %
EU naudingumo koeficientas97.9 %
Nominali galia (AC)12000 W
Svoris 21 kg
Išmatavimai 228 × 546 × 460 mm
Svoris

21 kg

Išmatavimai

546 x 460 x 228 mm

Gamintojas

Garantija

Efektyvumas

Galia

Atsiliepimai

Mūsų patenkintų klientų atsiliepimai ir istorijos.

Žiūrėti visus

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Dėkingi UAB SOLET už kokybišką ir greitą darbą. Rekomenduojame pasirinkti šią įmonę įrengiant saulės elektrinę.

Patirties data: 2023 m. rugpjūtis

Rimas V.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Kompetencija, atsakomybė, pareigingumas ir įsijautimas į individualią situaciją, kokybė – tai pagrindiniai žodžiai apibūdinantys šią įmonę. Geras pasirinkimas!

Patirties data: 2023 m. sausis

Sigitas K.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puikiai ir laiku atlikti darbai pagal pageidavimus. Jokių nesutarimų, jokių prieš, viskas pagal kliento norus. Ačiū pardavimų projektų vadovui – Andriui už visą rūpestį nuo A iki Z. Rekomenduoju, tikrai patikima įmonė.

Patirties data: 2024 m. gegužė

Vytautas
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puiki komunikacija, darbai atlikti laiku

Patirties data: 2023 m. birželis

Egidijus
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puiki ir profesionali komanda, kuri rūpinasi savo klientu nuo iki. Esu labai nustebinta ir sužavėta tokiu darbu.

Patirties data: 2023 m. vasaris

Giedrė D.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Noriu pagirti šios įmonės darbuotojus už profesionalumą įrengiant saulės elektrinę. Ačiū Kęstučiui – tai turėtų būti profesionalios vadybos komunikacijos pavyzdys. Projektuotojas Viktoras, montuotojai – taip pat šaunūs vyrai. Aukščiausias suteiktų paslaugų/darbų kokybės įvertinimas. Kai rinkoje yra tiek daug neprofesionalumo ir prastos komunikacijos, nuodėmė būtų neišskirti gerų pavyzdžių. Rekomenduoju šią įmonę būtent dėl gerų darbuotojų.

Patirties data: 2023 m. sausis

Linas Z.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pasirinkti sia imone buvo geriausias sprendimas! Visi klausimai ir problemos buvo sprendziamos taip greitai ir efektyviai, kad iki siol neapleidzia dekingumo jausmas. Atskira nuosirdi padeka Edgarui!

Patirties data: 2023 m. rugsėjis

Božena R.
Privatus klientas

Jau metai, kai džiaugiuosi Solet Technics įrengta saulės elektrine. Buvo nesunku susitvarkyti dokumentaciją, pasirinkti variantą, padedant šauniai konsultantei Paulinai, na, o dabar bereikia tik kuo daugiau saulėtų dienų!

Rimvydas K.
Fizinis asmuo

Labai šauni kompanija, saulės elektrinę pastatė laiku ir kokybiškai. Vyrai dirba labai atsakingai, reaguoja į pastabas, patarė naudingiausią variantą. Elektrinės pagalba elektra kainuoja beveik tris kartus mažiau. Beje už elektrą pigiau moku elektrinės pastatymo vietoje ir bute – mieste. Vadybininkė paruošė ir įformino dokumentus paramai gauti ir kitus susijusius su elektrinės užregistravimu. Atsiskaitymo sąlygos taip pat palankios. Žodžiu jeigu nusprendėte įsigyti saulės elektrinę rekomenduoju šią kompaniją.

Mindaugas J.