Huawei SUN2000-15KTL-M5 keitiklis

Turime sandėlyje | Tinklo keitiklis

Trifazis 15 kW Huawei galios keitiklis, pasižymintis aukštu 98.4% efektyvumu, dviejų MPPT įėjimų technologija ir išmaniu nuotoliniu valdymu. Šis inverteris yra  kompaktiškas ir lengvai montuojamas, dėl pažangių technologijų ir kokybiško surinkimo, tai yra patikimas ir efektyvus sprendimas Jūsų saulės elektrinei.

Efektyvumas 98.4%

Garantija 10 metų

2,024.52  su PVM

Siųsti užklausą
Turime sandėlyje

Huawei SUN2000-15KTL-M5 galios keitiklis

Tai pažangus trifazis galios keitiklis, sukurtas optimizuoti saulės energijos gamybą ir padidinti efektyvumą tiek mažoms, tiek vidutinio dydžio komercinėms ir gyvenamosioms saulės elektrinių sistemoms. Šis modelis, priklausantis Huawei „FusionSolar“ serijai, pasižymi aukštos kokybės konstrukcija, moderniomis funkcijomis ir dideliu patikimumu.

Pagrindinės funkcijos

  1. Didelis efektyvumas. Inverteris pasižymi aukštu 98.4% efektyvumu, kas leidžia maksimaliai išnaudoti saulės modulių generuojamą energiją.
  2. Dviejų MPPT įvestys. Tai leidžia optimizuoti energijos gamybą iš skirtingų saulės modulių eilių, padidinant bendrą jėgainės efektyvumą.
  3. Aukšto IP lygio apsauga. IP66 apsaugos klasė užtikrina, kad inverteris būtų atsparus dulkėms ir vandeniui, todėl jis tinka naudoti įvairiomis aplinkos sąlygomis.
  4. Išmanusis stebėjimas ir valdymas. Inverteris turi integruotą WLAN ir Ethernet ryšį, kuris leidžia nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti saulės energijos sistemą per “Huawei FusionSolar Smart PV Management System”.
  5. Integruotas skaitiklis. Tai leidžia tiksliai matuoti pagamintą ir suvartotą energiją bei lengvai stebėti energijos balansą.
  6. Apsauga nuo viršįtampių. Įmontuota apsauga nuo viršįtampių (SPD) DC ir AC pusėse apsaugo sistemą nuo elektros tinklo sutrikimų.

Montavimas ir priežiūra

  • Paprastas montavimas. Dėl kompaktiško dizaino ir nedidelio (21 kg) svorio, inverteris yra lengvai montuojamas.
  • Kokybiškos medžiagos. Aukštos kokybės medžiagos ir pažangios, patikrintos funkcijos užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir mažas priežiūros sąnaudas.

Nauda ir privalumai

  • Aukštas efektyvumas. Su aukšto efektyvumo MPPT technologija ir minimaliomis energijos praradimo sąlygomis, vartotojai gali maksimaliai išnaudoti sukauptą saulės energiją.
  • Patikimumas ir ilgaamžiškumas. Huawei technologijų lyderystė užtikrina, kad šis inverteris yra patikimas ir ilgaamžis pasirinkimas bet kokiai saulės elektrinės sistemai.
  • Išmanus valdymas. Galimybė stebėti ir valdyti visą saulės elektrinę nuotoliniu būdu suteikia daugiau kontrolės ir padeda optimizuoti sugeneruotos elektros energijos sunaudojimą.

Huawei SUN2000-12KTL-M5 inverteris yra idealus sprendimas tiek komercinėms, tiek gyvenamosioms saulės elektrinių sistemoms, siūlantis aukštą efektyvumą, patikimumą ir išmanias funkcijas. Šis inverteris geba prisitaikyti prie įvairių aplinkos sąlygų, dėl savo nedidelio svorio yra lengvas montuojamas ir yra surinktas iš aukštos kokybės medžiagų.

Garantija120 mėn.

Techniniai duomenys

Svoris21.00 kg
Gamintojo prekės modelio pavadinimasSUN2000-15KTL-M5
FazėsTrifazis
MPPT skaičius2
Naudingumo koeficientas98.4 %
EU naudingumo koeficientas98.0 %
Nominali galia (AC)15000 W
Svoris 21 kg
Išmatavimai 228 × 546 × 460 mm
Svoris

21 kg

Išmatavimai

546 x 460 x 228 mm

Gamintojas

Garantija

Efektyvumas

Galia

Atsiliepimai

Mūsų patenkintų klientų atsiliepimai ir istorijos.

Žiūrėti visus

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Viskas aišku, viskas laiku, viskas veikia 👍

Patirties data: 2023 m. birželis

Rokas L.
Privatus klientas

Jūsų meistras padarė viską puikiai!

Gintaras B.
Fizinis asmuo

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Man buvo vertingiausia jaustis saugiai dėl savo investicijų efektyvaus panaudojimo: buvau ramus, kad darbai galutiniame rezultate bus atlikti kokybiškai. Buvau įsitikines, kad sudariau sąžiningą sandėrį su sąžiningu rangovu. Taigi, dėkui už pateisintus lūkesčius. Būkime 🙂

Patirties data: 2024 m. gegužė

Aurimas K.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pirkau montavavimo konstrukciją saulės elektrinei. Pirmą kartą teko gauti tokia patirtį kai nuo vadovo iki sandėlininko gauni aukščiausią paslaugos kokybę bei itin malonų kliento aptarnavimą.

Patirties data: 2023 m. rugpjūtis

Tomas J.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pirkau 10 KW saulės elektrinę, įmonė bendravo kokybiškai, atliko laiku tai ką sutarėme, galiu drąsiai rekomenduoti!

Patirties data: 2023 m. liepa

Martynas G.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puikus aptarnavimas sprendžiant pristatymo problemą, kuri galėjo būti lengvai nepaisoma. Akivaizdu, kad pasiruošęs nueiti papildomą mylią klientui, kuriam to reikia!

Patirties data: 2023 m. gegužė

Henrik O.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau UAB Solet Saulės elektrinės įrengimo projekte. Ši įmonė išsiskyrė profesionalumu ir atsakingumu visais projekto etapais.

Jų darbuotojai ne tik akylai valdė projektą, bet ir suteikė vertingus patarimus dėl projektavimo ir įrengimo greičio, kurie labai pagelbėjo. Jie visada buvo pasiruošę atsakyti į mūsų klausimus ir suteikė aiškius ir suprantamus atsakymus.

Ypač norėčiau išryškinti jų paslaugų teikimą susijusį su dokumentų rengimu APVA kompensacijos gavimui bei Projektų vadovę Jurgitą. Ji ne tik padėjo valdyti mūsų saulės elektrinės įrengimo procesą, bet ir profesionaliai tvarkė visus reikiamus formalumus, suteikdama mums ramybę ir užtikrinant, kad viskas vyktų sklandžiai.

Rekomenduočiau UAB Solet ne tik kaip patikimą saulės elektrinių įrengimo partnerį, bet ir kaip kompetentingą konsultantą visais energijos projektų klausimais. Jie tikrai nusipelno viso pagyrimo už savo darbą ir nuoširdumą klientų poreikiams tenkinti. Ačiū Jums!

Patirties data: 2023-10-08

Aleksas P.
Privatus klientas

Jau metai, kai džiaugiuosi Solet Technics įrengta saulės elektrine. Buvo nesunku susitvarkyti dokumentaciją, pasirinkti variantą, padedant šauniai konsultantei Paulinai, na, o dabar bereikia tik kuo daugiau saulėtų dienų!

Rimvydas K.
Fizinis asmuo

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pasirinkti sia imone buvo geriausias sprendimas! Visi klausimai ir problemos buvo sprendziamos taip greitai ir efektyviai, kad iki siol neapleidzia dekingumo jausmas. Atskira nuosirdi padeka Edgarui!

Patirties data: 2023 m. rugsėjis

Božena R.
Privatus klientas