Huawei SUN 2000-30KTL-M3 keitiklis

Aukštos kokybės, išmanus galios keitiklis pasižymintis iki 98,7% efektyvumu bei patobulinta aušinimo sistema. Šis inverteris yra tinkamas didesnėms saulės elektrinių sistemoms, kurios reikalauja stabilaus ir patikimo sprendimo.

Efektyvumas 98.7%

Garantija 10 metų

2,492.23  su PVM

Neturime. Prekė užsakoma
Pristatysime per 3-5 d.d. Daugiau informacijos

Apie Huawei SUN 2000-30KTL-M3 galios keitiklį

Šis galios keitiklis yra pažangus, aukštos klasės inverteris, sukurtas patenkinti didelio našumo ir efektyvumo sistemų poreikius. Keitiklis Huawei SUN 2000-30KTL puikiai tinka komercinėms ir pramoninėms saulės elektrinių sistemoms, užtikrinant stabilią ir patikimą elektros energijos gamybą.

Pagrindinės savybės ir privalumai

Aukštas efektyvumas.

  • Huawei SUN 2000-30KTL-M3 inverteris pasižymi iki 98,7% efektyvumu, kuris užtikrina minimalius energijos nuostolius ir itin aukštą elektros energijos grąžą.

Pažangus dizainas ir technologijos.

  • Trijų MPPT (Maximum Power Point Tracking): Trys nepriklausomi sekimo taškai leidžia optimizuoti energijos gamybą esant įvairioms sąlygoms, pvz., šešėliams ar nevienodam apšvietimui ant skirtingų modulių.
  • Patobulinta aušinimo sistema: Natūrali konvekcija ir išmanus šilumos valdymas užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą, sumažindami perkaitimo riziką.

Tvirtumas ir patikimumas.

  • IP66 apsaugos lygis: Užtikrina apsaugą nuo dulkių ir vandens.
  • TÜV ir CE sertifikatai: Atitinka tarptautiniams saugos ir kokybės standartams.

Lankstumas ir integracija.

  • Išmanusis valdymas (Smart Management): Integruota išmanioji valdymo sistema, leidžianti nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti keitiklį per mobilųjį telefoną arba kompiuterį. Šios funkcijos dėka, galite operatyviai reaguoti į bet kokius sutrikimus ar optimizuoti energijos gamybą realiu laiku.

Ekonomiškumas.

  • Optimalus naudojimas: Dėl patogaus montavimo ir minimalių priežiūros reikalavimų Huawei SUN 2000-30KTL-M3 keitiklis yra ekonomiškai efektyvus sprendimas.

Huawei SUN 2000-30KTL-M3 galios keitiklis yra pažangus ir patikimas sprendimas didesnei saulės elektrinei. Aukštas efektyvumas, pažangios technologijos, tvirtas dizainas ir ekonomiškumas užtikrina ilgalaikį naudojimą. Šie privalumai padaro Huawei SUN 2000 keitiklius itin patraukliu pasirinkimu siekiant maksimalios naudos iš Jūsų saulės elektrinės sistemos.

Garantija60 mėn.

Techniniai duomenys

Bruto svoris56.00 kg
Neto svoris51.00 kg
Naudingumo koeficientas98.7 %
EU naudingumo koeficientas98.4 %
MPPT skaičius4
Nominali galia (AC)30000 W
Gamintojo prekės modelio pavadinimasSUN 2000-30KTL-M3
Gamintojo prekės serijaInverter
Svoris 56.00 kg
Išmatavimai 750.00 × 730.00 × 380.00 mm
Galia

Gamintojas

Garantija

Efektyvumas

Atsiliepimai

Mūsų patenkintų klientų atsiliepimai ir istorijos.

Žiūrėti visus

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pasirinkti sia imone buvo geriausias sprendimas! Visi klausimai ir problemos buvo sprendziamos taip greitai ir efektyviai, kad iki siol neapleidzia dekingumo jausmas. Atskira nuosirdi padeka Edgarui!

Patirties data: 2023 m. rugsėjis

Božena R.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Viskas aišku, viskas laiku, viskas veikia 👍

Patirties data: 2023 m. birželis

Rokas L.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pirkau 10 KW saulės elektrinę, įmonė bendravo kokybiškai, atliko laiku tai ką sutarėme, galiu drąsiai rekomenduoti!

Patirties data: 2023 m. liepa

Martynas G.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Nuo pat pradžių iki pabaigos viskas buvo suderinta puikiai, ačiū

Patirties data: 2024 m. sausis

Gabrielė L.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puiki komunikacija, darbai atlikti laiku

Patirties data: 2023 m. birželis

Egidijus
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau UAB Solet Saulės elektrinės įrengimo projekte. Ši įmonė išsiskyrė profesionalumu ir atsakingumu visais projekto etapais.

Jų darbuotojai ne tik akylai valdė projektą, bet ir suteikė vertingus patarimus dėl projektavimo ir įrengimo greičio, kurie labai pagelbėjo. Jie visada buvo pasiruošę atsakyti į mūsų klausimus ir suteikė aiškius ir suprantamus atsakymus.

Ypač norėčiau išryškinti jų paslaugų teikimą susijusį su dokumentų rengimu APVA kompensacijos gavimui bei Projektų vadovę Jurgitą. Ji ne tik padėjo valdyti mūsų saulės elektrinės įrengimo procesą, bet ir profesionaliai tvarkė visus reikiamus formalumus, suteikdama mums ramybę ir užtikrinant, kad viskas vyktų sklandžiai.

Rekomenduočiau UAB Solet ne tik kaip patikimą saulės elektrinių įrengimo partnerį, bet ir kaip kompetentingą konsultantą visais energijos projektų klausimais. Jie tikrai nusipelno viso pagyrimo už savo darbą ir nuoširdumą klientų poreikiams tenkinti. Ačiū Jums!

Patirties data: 2023-10-08

Aleksas P.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Rinkoje daug pasiūlos ir komerciniai pasiūlymai bei pažadai visų rangovų labai panašūs. Rinkausi SOLET dėl paprasto, atviro ir konkretaus pirminio kontakto su pardavimų vadybininku Vykintu. Visuose projekto įgyvendinimo etapuose viskas vyko nepriekaištingai ir sklandžiai. Montuotojai – NEREALŪS :), dirba labai organizuotai, greitai, pasitardami ir suteikdami visą informaciją. Tikiuosi ir tolimesnio tokio aptarnavimo eksploatuojant elektrinę. 🙂

Patirties data: 2023 m. vasaris

Marius K.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Kompetencija, atsakomybė, pareigingumas ir įsijautimas į individualią situaciją, kokybė – tai pagrindiniai žodžiai apibūdinantys šią įmonę. Geras pasirinkimas!

Patirties data: 2023 m. sausis

Sigitas K.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Viskas vyko sklandžiai ir nepriekaištingai. Tikrai rekomenduosiu visiems besidomintiems naujiems vartotojams.

Patirties data: 2024 m. kovas

Tauras G.
Privatus klientas