Lietuviškos Elintos elektromobilių įkrovimo stotelės homebox

Elinta HomeBox (Slim) (AC) – tai kintamosios srovės prie sienos tvirtinama elektromobilių įkrovimo stotelė, kurią atstovauja įkrovimo stotelių gamintojas iš Lietuvos – „ElintaCharge“. Ši stotelė yra kokybiška ir profesionali, skirta vartotojams norintiems turėti estetišką įkrovimo stotelę, veiksiančią nepriekaištingai.

Galite rinktis stotelę su integruotu Type2 lizdu arba su integruotu Type2 tipo kabeliu (kabelio ilgis – 5 m.)

Garantija 2 metai

nuo954.00  su PVM

Pasirinkite:

Išvalyti
Siųsti užklausą
Turime sandėlyje
Pristatysime per 5 d.d. Daugiau informacijos
HomeBox
Mode 3 įkrovimo stotelė
Aktyvavimas: (mygtuku/rakteliu/RFID kortele/pakabuku/GSM 3G tinklu/WiFi tinklu)
HomeBox įkrovimo stotelės naudojamos garažuose, parkavimo aikštelėse ir kitose privačiose vietose. Įkrovimo stotelė gali būti naudojama be papildomos išorinės įrangos, nes joje įmontuota visa reikiama saugumą užtikrinanti sistema: komunikatorius vykdantis standartizuotą komunikaciją su elektromobiliu, srovės viršijimo bei nutekėjimo apsauga. Ryškiai šviečiantis Start/Stop mygtukas indikuoja krovimą, o apšviestame elektros skaitliuko ekrane matomas įkrautos elektros energijos kiekis. HomeBox įkrovimo stotelė suprojektuota ir surinkta naudojant aukščiausios kokybės pramonės komponentus, kurie užtikrina gaminio patikimumą bei ilgaamžiškumą.
Ypatumai:
  • Paprastas ir profesionalus
  • Mode 3, Type 2
  • Iki 22 kW
  • Lengvas pajungimas
Eksploatuojama:
  • Garaže
  • Privačiose parkavimo vietose
  • Įmonės teritorijoje
  • Stovėjimo aikštelėse
Daugiau informacijos:
Elinta puslapyje elintacharge.com
Gamintojas

Garantija

stotelės konfigūracija

3,7kW – 16A – 1-fazė, integruotas Type2-lizdas, 7,4kW – 32A – 1-fazė, integruotas Type2-lizdas, 7,4kW – 32A – 1-fazė, integruotas Type2-kabelis 5m., 11kW – 16A – 3-fazė, integruotas Type2-Lizdas, 11kW – 16A – 3-fazė, integruotas Type2-kabelis 5m., 22kW – 32A – 3-fazė, integruotas Type2-lizdas, 22kW – 32A – 3-fazė, integruotas Type2- kabelis 5m.

Atsiliepimai

Mūsų patenkintų klientų atsiliepimai ir istorijos.

Žiūrėti visus

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Viskas super! Labai malonus personalas. Darbai atlikti greitai ir sklandžiai, buvo atsižvelgta į mūsų norus dėl panelių bei montavimo. Tikri šios srities profesionalai.

Patirties data: 2024 m. birželis

Denis S.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Man buvo vertingiausia jaustis saugiai dėl savo investicijų efektyvaus panaudojimo: buvau ramus, kad darbai galutiniame rezultate bus atlikti kokybiškai. Buvau įsitikines, kad sudariau sąžiningą sandėrį su sąžiningu rangovu. Taigi, dėkui už pateisintus lūkesčius. Būkime 🙂

Patirties data: 2024 m. gegužė

Aurimas K.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Nuo pat pradžių iki pabaigos viskas buvo suderinta puikiai, ačiū

Patirties data: 2024 m. sausis

Gabrielė L.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pirkau montavavimo konstrukciją saulės elektrinei. Pirmą kartą teko gauti tokia patirtį kai nuo vadovo iki sandėlininko gauni aukščiausią paslaugos kokybę bei itin malonų kliento aptarnavimą.

Patirties data: 2023 m. rugpjūtis

Tomas J.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Puikiai ir laiku atlikti darbai pagal pageidavimus. Jokių nesutarimų, jokių prieš, viskas pagal kliento norus. Ačiū pardavimų projektų vadovui – Andriui už visą rūpestį nuo A iki Z. Rekomenduoju, tikrai patikima įmonė.

Patirties data: 2024 m. gegužė

Vytautas
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Noriu padėkoti UAB Solet firmai (ypač projektų vadovui Vykintui Piliponiui) už greitą ir kokybišką 10 kW saulės elektrinės projekto įgyvendinimą! Dokumentacija sutvarkyta tvarkingai ir žaibiškai, pakeltas dronas, pateikta vizualizacija. Rangos darbai – švarūs, saugūs ir profesionalūs, atsižvelgiant į įvairius situacijos niuansus ir užsakovo prašymus. Viskas nuo A iki Z atlikta per 1 d. na ir žinoma svarbiausias dalykas – viskas už adekvačią kainą!
Nuoširdžiai dėkoju ir visiems drąsiai rekomenduoju UAB Solet.

Patirties data: 2023 m. gegužė

Žygimantas Z
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Labai šauni kompanija, saulės elektrinę pastatė laiku ir kokybiškai. Vyrai dirba labai atsakingai, reaguoja į pastabas, patarė naudingiausią variantą. Elektrinės pagalba elektra kainuoja beveik tris kartus mažiau. Beje už elektrą pigiau moku elektrinės pastatymo vietoje ir bute – mieste. Vadybininkė paruošė ir įformino dokumentus paramai gauti ir kitus susijusius su elektrinės užregistravimu. Atsiskaitymo sąlygos taip pat palankios. Žodžiu jeigu nusprendėte įsigyti saulės elektrinę rekomenduoju šią kompaniją.

Patirties data: 2021 m. sausis

Mindaugas M.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Pirkau 10 KW saulės elektrinę, įmonė bendravo kokybiškai, atliko laiku tai ką sutarėme, galiu drąsiai rekomenduoti!

Patirties data: 2023 m. liepa

Martynas G.
Privatus klientas

Solet atsiliepimai 5 žvaigždutės

 

Komunikacija, darbai ir terminai be sutrikimų. Mano supratimu geras kainos ir kokybės santykis

Patirties data: 2023 m. birželis

Vytenis K.
Privatus klientas